Fysiotherapie Update

Ben of ken je een werkzoekend fysiotherapeut? Bekijk de actuele vacatures van Vitasports.

Heb je de wens om je werk als fysiotherapeut te combineren met fysiek trainer, tennistrainer of leefstijlcoach? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden.

Vitasports-Sport-69
Videoconsult met uw fysiotherapeut

Vitasports Fysiotherapie biedt video/telefonisch consult aan:

De coronacrisis treft ons allemaal. Toch kunnen we vanuit Vitasports onze cliënten bereiken. Wanneer u niet naar de praktijk kunt komen of u uit voorzorg thuis wilt/moet blijven willen we graag een video- of telefonisch consult aanbieden. 

Wat houdt het in:
De therapeut kan telefonisch de voortgang bespreken. Ook kan er een (video) consult via whats-app bellen of skype plaatsvinden. Jouw zorgverzekeraar heeft deze vorm van behandeling goedgekeurd.

Hoe werkt video of telefonisch consult?
Bij het telefonische consult zal de therapeut je op je huisnummer of 06-nummer bellen om de status van je behandeling te bespreken, je huidige klachten en de voortgang van de behandeling.

Bij een (video)consult via je mobiele telefoon heb je de mogelijkheid om via Whatsapp of skype te bellen.

De huiswerkoefeningen/trainingsschema’s kunnen op deze manier live worden voorgedaan door de therapeut. Het schema heb je bij de hand (deze wordt via de app met een foto ingestuurd ) en je kan tegelijkertijd zien hoe de oefeningen uitgevoerd dienen te worden.

We begrijpen dat je vragen hebt over een behandeling/intake in de vorm van een video- of telefonisch consult. Bij vragen, neem dan contact op met office@vitasports.nl of bel naar 076-8874131.kunnen