Fysiotherapie Update

Over Vitasports

Een persoonlijke fysieke begeleiding om optimaal te kunnen bewegen en sporten, daar gaan we voor! Vitasports Fysiotherapie bestaat uit twee dynamische fysiotherapiepraktijken gevestigd op sportcomplexen. De praktijken zijn gevestigd in Breda en Oosterhout. Fysiotherapie, personal training, fysieke groepstrainingen en tennistrainingen zijn de vier disciplines binnen Vitasports. Het team bestaat uit fysiotherapeuten, tennistrainers, personal trainer, leefstijlcoach en office medewerker. De locaties zijn ruim opgezet met een behandelruimte volledig ingericht op fysiotherapie en een trainingsruimte van zo’n 50 m2.

Vacature
Het vitaal en optimaal kunnen bewegen is ons doel en dat willen we mede bereiken door een persoonlijke benadering en volop mogelijkheden om fysieke begeleiding te geven.

Met jou in het team breiden we ons aanbod verder uit. Daarom zoeken we
een ondernemende en enthousiaste collega die als ambassadeur van Vitasports de fysiotherapie gaat uitbreiden. Uiteraard willen we daarmee ons netwerk versterken en verder uitbouwen.

Gevraagd voor deze functie:
– BIG registratie;
– Beschikbaar
voor minimaal 8 uur verdeeld over twee dagen en mogelijkheid, indien gewenst,
uitbouwen tot fulltime;

– Je bent een ondernemend type, enthousiast, flexibel en een netwerker;
– De werkuren worden in onderling overleg vastgesteld;
– Affiniteit met sport, fysieke training/motorische training is een pré.

We bieden jou:
– Een parttime functie, welke, indien gewenst, uitgebouwd kan worden tot fulltime;
– Omvang uren:
je start minimaal 8 uur verdeeld over twee dagen per week
– Locatie: Breda en Oosterhout;
– ZZP of in dienstverband mogelijk;
– Een goed salaris/vergoeding;
– Een plaats om je ambities invulling te geven en je persoonlijk te ontwikkelen;
– Een mooie plek in een jong, enthousiast en dynamisch team.

Meer informatie over Vitasports vind je op de Vitasports Fysiotherapie website.

 

Ben je geïnteresseerd en wil je werken in een actieve en stimulerende omgeving? Stuur je sollicitatie naar office@vitasports.nl. Heb je vragen? Bel dan even met Wouter Nooijen via telefoonnummer 06- 22 23 45 90.

Vacature fysiotherapeut
Videoconsult met uw fysiotherapeut

Vitasports Fysiotherapie biedt video/telefonisch consult aan:

De coronacrisis treft ons allemaal. Toch kunnen we vanuit Vitasports onze cliënten bereiken. Wanneer u niet naar de praktijk kunt komen of u uit voorzorg thuis wilt/moet blijven willen we graag een video- of telefonisch consult aanbieden. 

Wat houdt het in:
De therapeut kan telefonisch de voortgang bespreken. Ook kan er een (video) consult via whats-app bellen of skype plaatsvinden. Jouw zorgverzekeraar heeft deze vorm van behandeling goedgekeurd.

Hoe werkt video of telefonisch consult?
Bij het telefonische consult zal de therapeut je op je huisnummer of 06-nummer bellen om de status van je behandeling te bespreken, je huidige klachten en de voortgang van de behandeling.

Bij een (video)consult via je mobiele telefoon heb je de mogelijkheid om via Whatsapp of skype te bellen.

De huiswerkoefeningen/trainingsschema’s kunnen op deze manier live worden voorgedaan door de therapeut. Het schema heb je bij de hand (deze wordt via de app met een foto ingestuurd ) en je kan tegelijkertijd zien hoe de oefeningen uitgevoerd dienen te worden.

We begrijpen dat je vragen hebt over een behandeling/intake in de vorm van een video- of telefonisch consult. Bij vragen, neem dan contact op met office@vitasports.nl of bel naar 076-8874131.kunnen